Χαμός στη Πάτρα: Κλείδωσαν τους ελεγκτές του ΣΔΟΕ μέσα στο μαγαζί!

%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%85%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%b1

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο υπάλληλοι του ΣΔΟΕ, γυναίκες, είχαν καταφθάσει στην Πάτρα για να κάνουν ελέγχους για παραβάσεις. Περίμεναν έξω από κατάστημα με ρούχα, που εδρεύει στην οδό Κορίνθου,προκειμένου να δουν εαν ο καταστηματάρχης πράττει τα δέοντα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του tempo24 βγαίνοντας μία από τις πελάτισσες, την πλησίασαν και της ζήτησαν να τους δείξει την απόδειξη για την αγορά της. Όμως εκείνη τους είπε πως δεν της είχαν κόψει. Οι δύο γυναίκες την άφησαν να φύγει και μπήκαν στο μαγαζί για να βεβαιώσουν παράβαση στους ιδιοκτήτες.

Εκείνοι όμως εξοργίστηκαν, άρχισαν να φωνάζουν και προκλήθηκε επεισόδιο. Μάλιστα φώναξαν και το δικηγόρο τους, ο οποίος έφθασε μετά από λίγο, προς υπεράσπιση των πελατών του.

Το περίεργο όμως της όλης υπόθεσης, όμως είναι, πως οι ιδιοκτήτες κλείδωσαν τις δύο γυναίκες μέσα στο κατάστημα και δεν τις άφηναν να φύγουν παρά τις εκκλήσεις τους. Τελικά, αυτό συνέβη μετά από παρέμβαση της Αστυνομίας, η οποία ενημερώθηκε από τις υπαλλήλους του ΣΔΟΕ…There are no comments

Add yours