Δείτε το πόθεν έσχες του Γιάνη Βαρουφάκη

varoufakis

O Γιάνης Βαρουφάκης στο πρώτο του πόθεν έσχες εμφανίζει εισοδήματα 89.840 ευρώ. Τα ποσά αυτά δεν προέρχονται από την βουλευτική του αποζημίωση καθώς η δήλωση περιουσιακής κατάστασης που κατέθεσε αφορά την οικονομική χρήση του 2014 όπου δεν ήταν βουλευτής.

Η συζηγός του δηλώσε άλλα 32.108 ευρώ.

Σχετικά με τα ακίνητα που διαθέτει, ο πρώην υπουργός Οικονομικών είναι ιδιοκτήτης μιας οικίας 78 τμ και δύο αγροτεμαχίων. Η σύζυγος του έχει δύο οικίες 194 τμ και 380 τμ αντίστοιχα, ένα γραφείο και τρία αγροτεμάχια.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης εμφανίζεται να έχει λογαριασμούς και σε τραπεζικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Συγκεκριμένα ο ίδιος έχει περί τις 7.000 ευρώ στην Εθνική και στην HSBC. Μαζί με την σύζυγο του έχει περί τις 50.200 δολάρια στην Bank of America ενώ η σύζυγος του έχει μόνη της άλλα 14.831 ευρώ στην ίδια τράπεζα. Η ίδια έχει τέλος άλλα 39 ευρώ στην Alpha Bank.

Επίσης εμφανίζεται να έχουν τρία αυτοκίνητα και τρεις μοτοσυκλέτες.

Τέλος ο κ. Βαρουφάκης εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης επιχείρησης χωρίς να προσδιορίζεται το είδος της. Το ίδιο και η σύζυγος του που είναι όμως ιδιοκτήτρια άλλων δύο επιχειρήσεων.There are no comments

Add yours