Στην αγκαλιά διάσημης Βραζιλιάνας ξεπερνά την Αθηνά Ωνάση ο Αλβάρο(φωτο)

%ce%b1%ce%bb%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%bf

Βρήκε παρηγοριά στην παρέα της βραζιλιάνας τηλεπερσόνας Ντενίζ Σεβέρο.


Ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο φαίνεται να ξεπερνά τον πολύκροτο χωρισμό του από τη «χρυσή κληρονόμο» Αθηνά Ωνάση.
Μετά το χωρισμό του από την Αθηνά Ωνάση, ύστερα από 11 χρόνια γάμου και τη δίχως τέλος δικαστική διαμάχη τους, ο Αλβάρο βρήκε παρηγοριά στην παρέα της βραζιλιάνας τηλεπερσόνας Ντενίζ Σεβέρο.


Νέες φωτογραφίες που ανεβάζουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο διαδίκτυο ο Αλβάρο Μιράντα και η Ντενίζ Σεβέρο επισημοποιούν τη σχέση τους. Ο Βραζιλιάνος και η εκρηκτική ξανθιά δημοσιογράφος πέρασαν μαζί τις Χριστουγεννιάτικες εορτές φροντίζοντας να το μάθουν οι διαδικτυακοί τους φίλοι μέσω των φωτογραφιών που πόσταραν. Μαζί τους ήταν και η κόρη του Αλβάρο Βίβιαν η οποία φαίνεται να έχει συμπαθήσει αρκετά τη νέα σύντροφο του παρέα της με την οποία περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από δύο μήνες η Σεβέρο φιλοξένησε σε ρεπορτάζ της τον Βραζιλιάνο Ολυμπιονίκη, βγάζοντας μάλιστα μαζί του και μια φωτογραφία που έκανε τη δική της «καριέρα» στο Instagram.

Ακόμη, πάντως, δεν έχει δοθεί κάποια επίσημη θέση από τον διάσημο αναβάτη και το σίγουρο είναι πως ο Ντόντα είναι πολύ προσεχτικός, δεδομένου ότι εκκρεμεί η δικαστική διαμάχη με την χρυσή κληρονόμο του Αριστοτέλη Ωνάση. Έτσι το τελευταίο που θέλει είναι να βρεθούν και άλλα ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον του αναφορικά με νέες σχέσεις.There are no comments

Add yours