Φωτιά στα τέλη κυκλοφορίας 2017- Ποιοί θα πληρώσουν τα διπλάσια;

teli

Περίπου 150.000 ιδιοκτήτες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων φέτος θα πληρώσουν έως και τα διπλάσια τέλη κυκλοφορίας, καθώς υπολογίζεται πλέον το έτος που πρωτοκυκλοφόρησαν σε οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ.

Παρά τις συνεχόμενες διαβεβαιώσεις, δεν παραμένουν τελικά αμετάβλητα για όλους φέτος τα τέλη κυκλοφορίας. Περίπου 150.000 ιδιοκτήτες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ανοίγοντας το TAXIS θα έρουν αντιμέτωποι με ποσά ακόμα και διπλάσια σε σχέση με πέρυσι.

Τέλη Κυκλοφορίας

Η συγκεκριμένη αλλαγή έχει τεθεί σε ισχύ από τον Ιούλιο και αφορά στα οχήματα που αγοράστηκαν μεταχειρισμένα, με πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Έως και πέρυσι, οι ιδιοκτήτες καλούνταν να πληρώσουν βάσει ρύπων. Κάτι το οποίο ισχύει για τα οχήματα που κυκλοφόρησαν πρώτη φορά μετά το 2010. Φέτος, τα οχήματα που κυκλοφόρησαν πριν το 2010, θα πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας βάσει των κυβικών τους. Αυτό ισχύει ακόμα και αν η πρώτη τους ταξινόμηση έγινε σε άλλη χώρα.

Τέλος την μεγαλύτερη επιβάρυνση υφίστανται οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού. Ενώ ειδικά για τα πετρελαιοκίνητα οχήματα, το τέλος μπορεί να είναι και διπλάσιο σε σχέση με το 2016.There are no comments

Add yours