Θύμα απάτης η Πυροσβεστική: Δέχεται δεκάδες κλήσεις το τηλεφωνικό κέντρο

pyrosvestikh

Θύμα απάτης έχει πέσει η Πυροσβεστική καθώς δέχεται δεκάδες κλήσεις το τηλεφωνικό της κέντρο για δωράν ίντερνετ στα κινητά χρηστών.

Μια ψευύτικη είδηση κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα κοινωνικά δίκτυα. Σύμφωνα με την οποία εάν καλέσουν οι χρήστες το 1990, την γραμμή επικοινωνίας που έχει η Πυροσβεστική, θα κερδίσουν δωρεάν MB στο κινητό τους!

«Φωτιά» έχει πάρει το τηλεφωνικό κέντρο της πυροσβεστικής υπηρεσίας σήμερα, όχι όμως λόγω του αυξημένου φόρτου εργασίας αλλά εξαιτίας μιας ψεύτικης είδησης που κυκλοφορεί. Καθώς χιλιάδες χρήσες καλούν για κερδίσουν δωρεάν MB στο κινητό τους.

Αυτό είχες ως αποτέλεσμα το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής να δέχεται δεκάδες κλήσεις. Πολίτες καλούν στην γραμμή επικοινωνίας  και επιθυμούν το μοναδικό αυτό δώρο το οποίο φυσικά και δεν υπάρχει.

Πυροσβεστική

Η είδηση έγινε γνωστή από την ίδια την πυροσβεστική υπηρεσία η οποία με αναρτήσεις της ενημέρωσε τους πολίτες. Η ανακοίνωση έλεγε πως δεν υπάρχει καμία προσφορά και να μην καλούν αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος.There are no comments

Add yours