Στα Προπύλαια οι συνταξιούχοι για τα ψίχουλα της 13ης σύνταξης

Στα Προπύλαια το απόγευμα οι συνταξιούχοι

Ραντεβού στα Προπύλαια δίνουν στις 5 το απόγευμα οι συνταξιούχοι

Η 13η σύνταξη φαίνεται πως δεν καλύπτει τους συνταξιούχους, οι οποίοι σήμερα το απογεύμα θα πραγματοποιήσουν πορεία. Μετά τον ακρωτιριασμό της κύριας και επικουρικής σύνταξης το επίδομα που αποφάσισε να δώσει η κυβέρνηση τους φαίνεται ψίχουλα.

Η πορεία διαμαρτυρίας θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα στα Προπύλαια για τα ψίχουλα που τους δίνει η κυβέρνση όπως χαρακτηρίζουν την 13η σύνταξη μετά την ςξαγγελία του Τσίπρα.

Στα Προπύλαια το απόγευμα οι συνταξιούχοι

Η συγκέντρωση διοργανώνεται απο τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων (ΣΣΟ) ΙΚΑ – ΕΛΤΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΟΣΕ – OAEE – ΝΑΤ και ΠΟΣΕ-ΟΑΕΕ.

Ο Δήμος Κουμπούρης δήλωσε χαρακτηριστικά. «Για άλλη μια φορά, κατεβαίνουμε στο δρόμο του αγώνα, για να αντιπαλέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική, για να υπερασπίσουμε τα δικαιώματά μας. Το κίνημα των συνταξιούχων δεν υποχωρεί, δεν υποτάσσεται, δεν αποδέχεται τετελεσμένα».

Ενώ ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Δημοσίου Παναγιώτης Βαβουγιός προθέτει ότι τα ψίχουλα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση δεν μπορεί να κρύψουν τον ακρωτηριασμό που υπέστησαν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις, τα εφάπαξ, τα μερίσματα των συνταξιούχων του Δημοσίου, το ξεζούμισμά τους από τη ληστρική φορολογία.

Στα Προπύλαια το απόγευμα οι συνταξιούχοι

Οι συνταξιούχοι στην συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία και προς το Μέγαρο Μαξίμου. Σκοπός είναι να διαμαρτυρηθούν για όσα τους αφαίρεσαν οι κυβερνήσεις τα οποίοι τα έχουν πληρώσει με αίμα και ιδρώτα.There are no comments

Add yours