Σοβαρό τροχαίο στην άνοδο της Συγγρού με έξι τραυματίες (εικόνες-βίντεο)

Η διέλευση από το σημείο διεξάγεται με καθυστερήσεις ενώ επί τόπου βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις

Τροχαίο σημειώθηκε το πρωί στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης. Έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Οι τραυματίες από το σοβαρό τροχαίο έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός με πολλαπλά τραύματα. Χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστούν από τα δύο οχήματα λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης.

Σοβαρό τροχαίο στην άνοδο της Συγγρού

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί, μετά τις επτά, στη Λεωφόρο Συγγρού στην άνοδο, στο ύψος του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (Φιξ). Σφοδρότατη σύγκρουση δύο αυτοκινήτων  με αποτέλεσμα έξι άνθρωποι να τραυματιστούν πολύ σοβαρά.

Η διέλευση από το σημείο διεξάγεται με καθυστερήσεις ενώ επί τόπου βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με την εκτίμηση των γιατρών η κατάστασή τους είναι σοβαρή δεδομένου ότι είναι πολυτραυματίες. Για την αντιμετώπισή τους χρειάστηκε η συνδρομή σχεδόν του συνόλου του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου.

Ωστόσο, φαίνεται πως δεν κινδυνεύει η ζωή τους, καθώς δεν έχουν διασωληνωθεί και δεν εισήχθησαν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Όπως έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό στο ένα αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα άτομα και στο δεύτερο δύο. Ένα από τα δύο έκανε αναστροφή την ώρα που το άλλο έμπαινε στη Συγγρού, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα. Το ένα εκ των δύο εμπλεκομένων ΙΧ κινούταν με μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα τη σφοδρή σύγκρουση.

Η διέλευση από το σημείο διεξάγεται με καθυστερήσεις ενώ επί τόπου βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις

Όσο για τις αρχικές πληροφορίες που έκαναν λόγο για πεζό που εμπλέκεται στο τροχαίο δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη.

Τροχαίο στη Συγγρού

Επικράτησε απίστευτο μποτιλιάρισμα το οποίο έφτανε μέχρι και τον Πειραιά ενώ πριν από λίγη ώρα δόθηκε στην κυκλοφορία το ρεύμα της ανόδου προς Αθήνα που είχε κλείσει.

Τροχαίο στην άνοδο της Συγγρού

Τροχαίο στην άνοδο της Συγγρού mooo

To tweet της Πυροσβεστικής για το τροχαίο

Ολοκληρώθηκε #απεγκλωβισμός τραυματισμένων ατόμων από 2 Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητα, συνέπεια τροχαίου, στη συμβολή Λεωφ. Συγγρου και Φραντζη.There are no comments

Add yours