ΔΕΗ: Παράταση για τη ρύθμιση οφειλών σε 36 δόσεις έως 31/12

ΔΕΗ παράταση

Η ΔΕΗ υπενθυμίζει στους πελάτης της ότι το πρόγραμμα διακανονισμού οφειλών σε 36 δόσεις λήγει στις 31/12/2016. Λόγω της μεγάλης αντααπόκρισης η προθεσμία πήρε παράταση τρεις φορές.

Η εταιρεία καλεί όσους έχουν οφειλές να τις ρυθμίσουν έγκαιρα πριν το τέλος του έτους.

Για της αποφυγή της όποιας ταλαιπωρίας και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, συνιστά στους ενδιαφερόμενους την έγκαιρη προσέλευσή τους στα καταστήματα της ΔΕΗ. Ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες εκπνοής της προθεσμίας.

Τέλος, ευχαριστεί τις εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες της που ήδη ανταποκρίθηκαν και έσπευσαν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.

ΔΕΗ

Όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, μειώσεις έως και 7% στα τέλη δικτύου χρέωσης μεταφοράς και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στα τιμολόγια όλων των παρόχων, θα ισχύσουν από την 1η Ιανουαρίου του 2017 για τα νοικοκυριά της χώρας. Αυτόματα, στα τιμολόγια όλων των νοικοκυριών της χώρας και ανεξάρτητα από τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας που χρησιμοποιούν, θα υπάρχει ενσωματωμένη στους λογαριασμούς η προαναφερόμενη μείωση, που αφορά και το μη ανταγωνιστικό κομμάτι κάθε εταιρείας.

Υπενθύμισε δε, ότι οι πελάτες της ΔΕΗ με οφειλές στην επιχείρηση, εφόσον έως την 31/12/2016 προχωρήσουν σε ρύθμισή τους, τότε απευθείας το ποσό που θα καταβάλλουν σε 36 δόσεις, θα είναι μειωμένο σε ποσοστό 15%.There are no comments

Add yours