Βερολίνο: Ανδρας έσπρωξε γυναίκα από τις σκάλες του μετρό (βίντεο)

Βερολίνο επίθεση σε ανυποψίαστη γυναίκα

Η τρομακτική επίθεση που σημειώθηκε στο μετρό στο Βερολίνο κάνει τον γύρο του κόσμου. Η αστυνομία αναζητά τον δράστη που συνδέεται με την επίθεση που έγινε στο Βερολίνο, σπρώχνοντας μία ανυποψίαστη γυναίκα από τα σκαλιά. Το περιστατικό αυτό που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο, απαθανατίστηκε από τις κάμερες ασφάλειας και το βίντεο να κάνει το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας φρίκη.

Η αστυνομία σήμερα ανακρίνει έναν ύποπτο που εμπλέκεται στο περιστατικό που έλαβε χώρα στο Βερολίνο, με τις αστυνομικές έρευνες να διευκολύνονται σημαντικά από τον σωματοφύλακα Michael Kuehr. O 54χρονός άντρας έχει δουλέψει στην ασφάλεια πολλών διάσημων, όπως η Lady Gaga και η Charlize Theron και προσέφερε αμοιβή ύψους 2.000 ευρώ σε όποιον θα έδινε πληροφορίες για τον δράστη και τους τρεις συνεργούς του. Σοκαρισμένος από την επίθεση αυτή, δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι «παραλίγο να κάνει εμετό βλέποντας την λεπτή φιγούρα της γυναίκας να πέφτει από την πλακόστρωτη σκάλα»

Το συμβάν καταγράφηκε σε βίντεο, όπου διακρίνεται ο δράστης να κρατάει μία μπύρα στο χέρι και ένα τσιγάρο στο άλλο, να κλωτσάει την άτυχη γυναίκα, να τη βλέπει να πέφτει και να την εγκαταλείπει αβοήθητη.

Βερολίνο- επίθεση σε ανυποψίαστη γυναίκα

Βερολίνο- επίθεση σε ανυποψίαστη γυναίκα

Εξηγεί πως πήρε τη απόφαση να προσφέρει την χρηματική αμοιβή και δηλώνει: «είμαι κάθετα αντίθετος με την αυτοδικία, υπάρχουν νόμοι. Θεωρώ τον εαυτό μου ως υποστηρικτή της αστυνομίας», ενώ ενθαρρύνει όσους έχουν πληροφορίες ή στοιχεία για το εν λόγω συμβάν να επικοινωνήσουν με την αστυνομία ή ακόμα και να του στείλουν e-mail.«Έχω λάβει χρήσιμα σημειώματα τα οποία και έχω παραδώσει στην Αστυνομία».

Πάντως, δεν είναι ο μοναδικός που προσφέρει αμοιβή καθώς σύμφωνα με τα τοπικά μέσα στο Βερολίνο, κάποιος επιχειρηματίας είναι διατεθειμένος να δώσει 10.000 ευρώ προκειμένου να λυθεί η υπόθεση.

«Τα μισά χρήματα θα πάνε στο άνθρωπο που θα μας οδηγήσει στην σύλληψη και τα άλλα 5.000 στην κοπέλα με σκοπό να πάει διακοπές για να αναρρώσει από τον πόνο».There are no comments

Add yours