Ν.Δ.: Η κυβέρνηση θέτει σε κίνδυνο τη συμφωνία για τα αεροδρόμια εξαιτίας των χειρισμών της

Κίνδυνος ματαίωσης της συμφωνίας παραχώρησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων «εξαιτίας των χειρισμών της κυβέρνησης» τονίζει ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή.

Ο κ. Καραμανλής με αφορμή τις πρόσφατες πληροφορίες περί εμπλοκήςστην συμφωνία παραχώρησης των 14 αεροδρομίων δήλωσε ότι «Η ιδεοληπτική αδιαλλαξία της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στις ιδιωτικοποιήσεις κάνει, για άλλη μια φορά, την εμφάνισή της. Αυτή τη φορά, έρχεται να θέσει εμπόδια, με το επιχείρημα της εκτέλεσης έργων στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης».

Ενώ τα παραπάνω έργα «είχαν παγώσει για δέκα χρόνια και η ίδια η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, καθυστέρησε να υλοποιήσει θέτει σε άμεσο κίνδυνο ολόκληρη την συμφωνία παραχώρησης των 14 αεροδρομίων». Προ μηνών, ο κ. Σπίρτζης ευχόταν να μην “καρποφορήσει” η διαδικασία ιδιωτικοποίησης. Σήμερα, η κυβέρνηση προσπαθεί με κάθε τρόπο να τινάξει στον αέρα την όλη επένδυση. Κι όλα αυτά για να ικανοποιήσει τους μικροκομματικούς της στόχους και τις ιδεοληψίες της», καταλήγει ο κ. Καραμανλής.There are no comments

Add yours