Έρχονται αλλαγές στον Παναθηναϊκό

gipedo-panathinaikou

Αρκετές αλλαγές θα φέρει τις επόμενες ημέρες στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αλαφούζος καθώς η εικόνα της ομάδας στο ματς με την Θέλτα προβλημάτισε για μία ακόμη φορά, αν και οι περισσότεροι στο σύλλογο είχαν συνειδητοποιήσει ότι το μοντέλο που δημιουργήθηκε από τον Αντρέα Στραματσόνι δεν είναι δυνατό να φέρει αποτελέσματα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, παρότι χθες βράδυ αποδοκιμάστηκε από μερίδα οπαδών του «τριφυλλιού», είναι αποφασισμένος να επιφέρει σημαντικές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, το πιθανότερο ακόμη και πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Η πλαισίωση ενός προσώπου που θα εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή, αντί του Ζιλμπέρτο Σίλβα και θα πλαισιώσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη, θεωρείται δεδομένη απόφαση. Ο Βραζιλιάνος θα παραμείνει στο δυναμικό του Παναθηναϊκού, μάλλον σε κάποιο άλλο πόστο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα ονόματα για το πρόσωπο που θα αναλάβει τεχνικός διευθυντής, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θα εμπιστευθεί την θέση σε Έλληνα ή, ξένο.

Επίσης θα έρθουν αλλαγές σε τμήματα της ομάδας για τον τρόπο λειτουργίας και την αποτελεσματικότητα των οποίων δεν υπάρχει ικανοποίηση, όπως το ιατρικό τιμ, ενώ θα γίνουν αλλαγές και σε στελέχη της ΠΑΕ.

Τέλος θα υπάρξει έλευση νέων παικτών και ταυτόχρονα την απομάκρυνση κάποιων άλλων από τους οποίους δεν έμεινε ικανοποιημένος ο Μαρίνος Ουζουνίδης.There are no comments

Add yours