Πάνος Καμμένος στον RealFm: Στυγνός δικτάτορας ο Ερντογάν που απειλεί το σπίτι μας

kammenos-komanto

Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, χαρακτήρισε στυγνό δικτάτορα τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Τόνισε ότι «αυτή τη στιγμή απειλεί το σπίτι μας, δεν μπορούμε να αφήσουμε τα ακραία στοιχεία αναπάντητα».

Προειδοποίησε, ακόμα, ότι «όταν θα πάνε να απειλήσουν την πατρίδα μας θα ακούσουν την απάντηση και θα ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι στο όνομα της διπλωματίας να κάνουμε πίσω σε αυτά που αποτελούν εθνική κυριαρχία».

Αναφέρθηκε επίσης,  στη συνέντευξή του στο RealFM στις τουρκικές προκλήσεις των τελευταίων ημερών όπου ο κ. Καμμένος επισήμανε ότι «όλοι πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι το βράδυ, γιατί οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν πολύ υψηλό ηθικό, επαγγελματισμό».

Σημείωσε ότι αν και είναι σε εξέλιξη αναδιοργάνωση των στρατιωτικών μονάδων, είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση κ έκανε λόγο για «λεκτικές αυτή τη στιγμή προκλήσεις» αλλά «οποιεσδήποτε κινήσεις γίνονται, με την έννοια της παραβίασης του εθνικού εναερίου χώρου μας και των υδάτων μας, αντιμετωπίζονται άμεσα».

«Το βράδυ, λοιπόν, μπορούνε οι Έλληνες να κοιμούνται ήσυχοι, γιατί κάποιοι ξαγρυπνούν. Αλλά οφείλουμε αυτό να τους το αναγνωρίσουμε», κατέληξε ο υπ. Άμυνας.There are no comments

Add yours