Μια πεντάδα υποψήφιων… φευγάτων από την ΑΕΚ

aek

Ανακατατάξεις σε όλα τα επίπεδα του ρόστερ της ΑΕΚ είναι πιθανό να σημειωθούν την προσεχή μεταγραφική περίοδο. Πέρα από τις δεδομένες προσπάθειες της «Ένωσης» να ενισχυθεί, υπάρχει κινητικότητα και στο θέμα των αποχωρήσεων.

Με την επιστροφή του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς από την Αργεντινή θα δρομολογηθούν εξελίξεις τόσο στο θέμα των παικτών που επιχειρείται να αποκτηθούν, όσο και αυτών που ενδέχεται να αποχωρήσουν.

Σύμφωνα λοιπόν με την «Ώρα των σπορ», υπάρχει μια πεντάδα ποδοσφαιριστών (έξι συν τον Ζόριτς που καιρό τώρα δεν υπολογίζεται) από την οποία κάποιοι είναι πιθανό να κουνήσουν μαντήλι ακόμα και μέσα στον Ιανουάριο.

Για παράδειγμα, ο Βάργκας θεωρείται ότι βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, αφού υπάρχει το ενδιαφέρον της Καράκας, ενώ μπορεί να δοθεί και ως αντάλλαγμα σε άλλη μεταγραφική κίνηση. Ο Τζανετόπουλος θα πάει δανεικός (και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από κυπριακές ομάδες) ενώ έχει γίνει σαφές ότι ο Πλατέλλας δεν υπολογίζεται από τον Μοράις.

Την ίδια ώρα ο Αραβίδης εξακολουθεί να βρίσκεται «στον αέρα» (με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι χωρίς να έχει ειδοποιηθεί για συζήτηση περί ανανέωσης), ενώ ο Πέκχαρτ μοιάζει δύσκολο να αντιστρέψει το εναντίον του κλίμα και πολύ θα ήθελε η ΑΕΚ να βρεθεί ομάδα να τον παραχωρήσει.There are no comments

Add yours