Φωτιά σε αυτοκίνητο του προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου

fwtia-se-aytokinhto

Πυρκαγιά ξέσπασε στις 04:00 τα ξημερώματα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στο αγροτικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου, Σταύρου Ψαρόπουλου.

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του κ. Ψαρόπουλου στη Βαρειά, στα νότια προάστια της Μυτιλήνης, από τις 20:00 το βράδυ της Κυριακής, ενώ την ώρα που έγινε αντιληπτό το συμβάν έβρεχε.

Το πίσω τζάμι του οχήματος βρέθηκε σπασμένο. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που επιλήφθηκε της υπόθεσης, δεν έχει κάνει ως τώρα την παραμικρή ανακοίνωση.

«Περιμένω το πόρισμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να ξεκαθαρισθεί η όλη υπόθεση», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ίδιος ο κ. Ψαρόπουλος, ο οποίος προσέθεσε και τα εξής: «Αν πάντως πρόκειται για εμπρησμό που έχει να κάνει με το θέμα των εκλογών της ΕΠΟ όπως αυτοί στο αυτοκίνητο του προέδρου της ΕΠΟ και στο σπίτι του προέδρου της ΚΕΔ, λέω πως δεν αξίζει πια τον κόπο να ασχολείται κανείς με το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου έχει ταχθεί με το πλευρό της λεγόμενης αντιπολίτευσης, της οποίας ηγείται ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας Ευάγγελος Γραμμένος, στις εκλογές της ΕΠΟ.There are no comments

Add yours