Εξώδικο Παναθηναϊκού στη Super League για Nova

super-league

Σε περίοδο εντονότερης όξυνσης εισέρχεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στη Super League και τη Nova, με τον Παναθηναϊκό να «σέρνει το χορό» από τις ομάδας του συνεταιρισμού.

Οι «πράσινοι» απέστειλαν εξώδικο στη διοργανώτρια, το οποίο κοινοποίησαν επίσης στη συνδρομητική πλατφόρμα και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ζητώντας από τη Λίγκα να μεριμνήσει για την καταβολή οφειλομένων 6,5 εκ. ευρώ προς τα μέλη της Super League.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προειδοποίησε ότι αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημα δεν θα επιτρέψει την είσοδο των τηλεοπτικών συνεργείων στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την προσεχή Κυριακή.

Ταυτόχρονα, οι «πράσινοι» ζήτησαν τη λήψη ανάλογης απόφασης για όλες τις συναντήσεις της 13ης αγωνιστικής. Η κατάσταση «μυρίζει μπαρούτι» κατά το κοινώς λεγόμενο, αφού αρκετοί σύλλογοι είναι δυσαρεστημένοι με τη Nova.

Η συνδρομητική τηλεόραση απειλεί με ενεργοποίηση των ρητρών για τις (τρεις) αναβληθείσες αγωνιστικές, με τις ομάδες να αντιτείνουν ότι αυτό δεν συνέβη με δική τους υπαιτιότητα, καθώς η αναβολή 1ης και 2ης αγωνιστικής έγινε με απόφαση του Σταύρου Κοντονή, δηλαδή της κυβέρνησης και για την 11η η απόφαση ελήφθη από τη προσωρινή διοικούσα την ΕΠΟ επιτροπή.

Η κατάσταση έχει γίνει περίπλοκη, αφού οι ΠΑΕ ζητούν αποζημιώσεις από τη Nova την ώρα που το συνδρομητικό κανάλι εγείρει από την πλευρά του υψηλότατες απαιτήσεις.There are no comments

Add yours