Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο αγώνας για το σπίτι στη Μήλο !

mikroutsikos

Αρχική σελίδα » SHOWBIZ
Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο αγώνας για το σπίτι στη Μήλο !

26/11/2016 – SHOWBIZ
|
Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο αγώνας για το σπίτι στη Μήλο !

Τα χτυπήματα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον άλλοτε ισχυρό παρουσιαστή της τηλεόρασης πάνε κι έρχονται τα τελευταία πέντε χρόνια. Η οικονομική καταστροφή που έχει υποστεί και οι πληστηριασμοί των τελευταίων ακινήτων του φάινεται πως δεν τον αφήνουν σε ησυχία.

Με τον χαμό της πρώην συζύγου του, «χάθηκε» και ένα πολύ δικό του κομμάτι. Μια γυναίκα που τον στήριζε στα δύσκολα, μιας και είχαν εξαιρετικές σχέσεις και λόγω του γιου τους Στέργιου. Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Freddo, οι μοναχικές ώρες στο σπίτι του στην Κηφισιά δεν του αφήνουν περιθώρια για ηρεμία. Το μυαλό του στριφογυρίζει και οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι πλέον ελάχιστες.

Το σπιτι αυτό μαζί με το σπίτι στη Μήλο, είναι τα τελευταία του υπάρχοντα, τα οποία με πολύ κόπο έχτισε κι εκεί έριξε το μεγαλύτερο μέρος από τις οικονομίες του. Σύμφωνα πάντα με την Freddo, το σπίτι στην Κηφισιά προσπαθεί να το σώσει με νύχια και με δόντια και μαζί να σώσει και τις αναμνήσεις του. Το ίδιο και το υπέροχο σπίτι στη Μήλο.

2016112610531622

Ένα τεράστιο σαλόνι που βλέπει στον κόλπο του Παλαιοχωρίου, πετρόχτιστοι καναπέδες με απίστευτη θέα, είναι μερικά από τα πολύ θετικά σημεία του μοναδικού αυτού σπιτιού. Αν και οι φήμες κάνουν λόγο για δικαστικούς κλητήρες που έχουν επιδώσει στον Αντρέα κατασχετήρια, φαίνεται να μην ισχύουν. «Δεν υπάρχει θέμα πλειστηριασμού για το σπίτι αυτό. Ο Ανδρέας έρχεται πολύ συχνά με τον γιο του και μένουν εδώ. Ακόμα και τον χειμώνα», λέει φίλος του Ανδρέα στην εφημερίδα.

Με τον πολυαγαπημένο του γιο, ο Ανδρέας κάνει βόλτες, φροντίζουν τα λουλούδια και ο Στέργιος επίσης περνά πολύ καιρό εκεί στο νησί. Είναι ένα σπίτι που ο Αντρέας κουράστηκε κι έβαλε τις δικές του πινελιές.

Πηγή NewspistolThere are no comments

Add yours