Σάλος στο σχολείο του γιου του Τραμπ: Φοβούνται για την ασφάλεια οι γονείς των άλλων μαθητών

trump-family

Την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό από τον εκπρόσωπο του νεοεκλεγέντα προέδρου των ΗΠΑ, τον Τζέισον Μίλερ, ότι στις 20 Ιανουαρίου που αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα ο Ντόναλντ Τραμπ, η σύζυγός του και ο γιος του θα εξακολουθούν να ζουν στην Νέα Υόρκη, καθώς το προεδρικό ζεύγος δεν επιθυμεί να αλλάξει σχολείο ο Μπάρον στην μέση του σχολικού έτους.

Η είδηση σχολιάστηκε αρνητικά από τα μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ, αλλά και από τους χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς πολλοί έθεσαν ακόμα και θέμα πρωτοκόλλου, αφού η Μελάνια Τραμπ δεν θα ασκεί από τον Λευκό Οίκο τα καθήκοντά της ως Πρώτη Κυρία.

Όμως, ένα νέο πρόβλημα φαίνεται ότι ανακύπτει από την παραμονή της γοητευτικής Μελάνια και του 10χρονου γιου της Μπάρον στο πολυτελές διαμέρισμα της οικογένειας, στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με το περιοδικό Vanity Fair, οι γονείς των συμμαθητών του Μπάρο είναι αναστατωμένοι και ανησυχούν για την ασφάλεια των παιδιών τους, την σύγχυση που θα επέλθει στο σχολείο από την παρουσία ανδρών της φύλαξης του γιου του νέου προέδρου των ΗΠΑ, αλλά ακόμα και για απλά πράγματα μέσα στο σχολείο, καθώς, όπως καταγγέλλουν, ήδη τους έχει απαγορευτεί να χρησιμοποιούν το ασανσέρ του κτηρίου, το οποίο πλέον προορίζεται αποκλειστικά για την Πρώτη Κυρία.

Ένας από τους γονείς των συμμαθητών του μικρότερου γιου του Τραμπ, που είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου των Γονέων, δήλωσε στο περιοδικό: «Μερικοί γονείς έχουν φρικάρει και είναι εκνευρισμένοι για θέματα ασφάλειας και τι θα κάνει γι” αυτό το σχολείο», ενώ το περιοδικό αναφέρει ότι έχουν γίνει σχετικές καταγγελίες στην διεύθυνση του σχολείου.

Ο διευθυντής του σχολείου, το οποίο βρίσκεται στο Μανχάταν, προκειμένου να καθησυχάσει τους γονείς έστειλε emails, μέσω των οποίων τους καλεί σε συνάντηση τον επόμενο μήνα και τους διαβεβαιώνει ότι έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα και έχουν γίνει προσλήψεις επιπλέον προσωπικού, το οποίο εργάζεται με την καθοδήγηση έμπειρων στελεχών των μυστικών υπηρεσιών.There are no comments

Add yours