Λάμπρος Χούτος, ο kickboxer!

houtos-kix-boxing

 

Στα 36 του χρόνια ο πρώην άσος των Ρόμα, Ίντερ και Ολυμπιακού δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε διάφορους τομείς, αλλά με τη γυμναστική και τον αθλητικό ανταγωνισμό παραμένει… ερωτευμένος. Για δεύτερη φορά λοιπόν ο Λάμπρος Χούτος θα παίξει αγώνα kickboxing κόντρα στον Βραζιλιάνο Ze Maria.

Όταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έκανε ντεμπούτο στα ρινγκ είχε νικήσει τον Άγγλο αντίπαλό του με ΚΟ, παίρνοντας τη σχετική πρόκριση για τον τελικό της celebrity εκδοχής του Enfusion που θα γίνει στις 3 Δεκεμβρίου. Το νικητήριο ματς έλαβε χώρα στην Ταϊλάνδη ενώ τώρα ο Χούτος θα ταξιδέψει στο Αμπού Ντάμπι για το 2-0.

Με Ζαμπίδη η πρώτη επαφή

Ρωτήσαμε τον Λάμπρο Χούτο εάν είχε σχέσεις με τις πολεμικές τέχνες όσο έπαιζε ποδόσφαιρο: «Από μικρό παιδί μου άρεσαν. Η πρώτη επαφή όμως είχε γίνει πριν από τέσσερα χρόνια όταν πήγα σε γυμναστήριο kick. Ήταν στου Μιχάλη Ζαμπίδη».

Πηγαίνοντας την κουβέντα στο ματς του Φεβρουαρίου ο Χούτος μας άφησε με το στόμα ανοιχτό όταν παραδέχθηκε: «Η αλήθεια είναι πως δεν είχα κάνει ποτέ μου σπάρινγκ και μπήκα στον αγώνα κατευθείαν».

Source: sport24.gr

 

 There are no comments

Add yours

Comments are closed.